Kutwereld

Dat ik het gevoel had dat die hele kutwereld mij het tyfusleven onmogelijk maakt, maar dat ik toen een dutje ben gaan doen en het daarna de gewone wereld maar bleek te zijn.

Dat je altijd even een dutje kan doen, je moet gewoon zorgen dat de tyfuswereld dat niet door heeft.

3 Comments

  1. Hallo Janneke,

    daar je vindt dat het waar is wat ik zeg, schrijf ik maar wat ik waar vind, daar ik een hoop te zeggen heb om mensen die niet weten wat ik schrijf, aan te peuteren dat ik schrijf wat mag: ik denk dat je anders kunt, maar vindt dat mensen niet kunnen wat zij zeggen, daar je meent dat ik een rotleven heb daar ik een rotmens ben, toch? Waarom menen dat ik een rotleven heb als rotmens, en jij een kutwereld kent die zichtbaar wordt als je niet slaapt, daartussenin waar jij het kent, de echte wereld vindt? Waar ik denk dat echt is dat ik besta, ook al vind jij dat mensen die jou waarderen als waar jij om vraagt, de enigen zijn die bestaan.

    Mignon, die achter anderen ziet dat zij bestaan

    1. Uhm, je website loopt synchroon met buitenaardse tijd, naar ik denk, gezien het 07/05/2018 at 21:04 is als ik een reactie plaats, maar het in mijn universum Bevrijdingsdag is, toch, om even voor zeven in de ochtend…

  2. Een soort schrale variatie op de oude stelling dat je de goden niet jaloers moet maken door openlijk te laten blijken dat je gelukkig bent.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *